Непідробна ефектність міжкімнатних дверей з 3D-обробкою

 Вибір міжкімнатних дверей - з одного боку приємний, але з іншого виключно відповідальний процес. Якщо з визначенням колірної гами і стилю цього виробу все досить зрозуміло, то по відношенню до матеріалу обробки такого стверджувати не будемо. Поряд з класичними моделями, сучасний ринок пропонує все більш привабливі зразки, що відрізняються чудовими зовнішніми і експлуатаційними якостями. Серед таких новинок, відносно недавно представлених на ринку дверної продукції, виділяють двері з 3D ефектом.

 Відмінні риси дверей з 3D ефектом

 Саме поняття «3D ефект» має на увазі під собою візуальне сприйняття предмета в тривимірному вимірюванні. Тобто в нашому випадку - це, так зване, об'ємне оздоблення дверей, особливість якого полягає в максимальній передачі структури і текстури натуральної деревини. При цьому візуальна складова повністю підтримується тактильними відчуттями, що в сукупності надає приголомшливо близький до оригіналу ефект. В результаті двері, оброблені таким матеріалом, має поверхню з об'ємним, справжнім деревним малюнком


 У контексті інтер'єру такі двері наділяють внутрішній простір приміщення незвичністю, оригінальністю, дивовижною свіжістю ідеї. 3D-обробка дозволяє уникнути традиційних, банальних і давно відомих рішень, виступає справжнім ноу-хау в світлі останніх розробок. Тільки завдяки досконалим технологіям сьогоднішнього дня, можна милуватися по-справжньому творчим підходом їх творця. Двері, декоровані 3D шпоном - це безпрограшний варіант для будь-якого дизайнерського рішення.

 Як досягають 3D ефекту

 Що ж може виступати в якості оздоблювального матеріалу, що додає дверному полотну незвичайного і особливо привабливого вигляду? На сьогодні з цією метою використовують МДФ панелі, а також спеціальні поліпропіленові плівки, які мають рифлену поверхню і досить непогано імітують натуральне дерево. Така технологія (нанесення поліпропіленової плівки) має місце при покритті двері екошпоном - штучним аналогом натурального шпону. Це, безумовно, відмінний варіант, що дійсно відповідає сучасним віянням.

 Не менш краща, з точки зору виносливості в експлуатації, технологія, що в точності повторює текстуру деревини - фанерування шпоном fine-line. Представляючи собою реконструйований натуральний шпон, матеріал здатний ідеально імітувати фактуру натурального дерева, створювати неповторні по візуальному сприйняттю ефекти, дарувати внутрішньому оздобленню нескінченну гармонію і красу.

 Придбати якісні двері з 3D ефектом ви зможете на сайті компанії Дверна Мануфактура. Тут ви знайдете багато варіантів за доступними цінами, що стануть гідним та красивим доповненням вашого інтерєру. 

Немає коментарів:

Дописати коментар