Секційні ворота Львів

 Секційні гаражні ворота виготовляються зі з’єднаних між собою сендвіч-панелей. Панелі складаються з двох з'єднаних сталевих листів, між якими викладено щільний екологічно чистий пінополіуретан. Відкриваються ворота вверх під стелю, дозволяючи зекономити при цьому багато місця. Гаражні секційні ворота поєднують цілий ряд переваг: вони функціональні, довговічні, прості в експлуатації, а також володіють хорошими показниками теплоізоляції.

    Використовуються секційні ворота як в промисловій галузі (промислові секційні ворота) , так і в приватному секторі - для гаражів (гаражні секційні ворота).

    Принцип дії гаражних секційних воріт заснований на функціонуванні пружинного механізму, який забезпечує плавний і досить швидкий підйом секцій, навіть якщо автоматичний механізм відключений. Механізм сучасних моделей секційних воріт розрахований на 25 - 30 підйомів в день, що говорить про досить великий експлуатаційний термін. Промислові секційні ворота розраховані на великі навантаження (до 100 циклів відкривання/закривання в день). За розмірами вони можуть бути в 2,5 рази більші побутових автоматичних воріт.

 Сучасні секційні ворота виготовляються на високотехнологічному обладнанні з застосуванням якісних матеріалів, що забезпечує воротам цілий ряд переваг:

- Для виготовлення секційних автоматичних воріт використовуються профілі товщиною 45 мм, що гарантує високі тепло- і звукоізоляційні властивості воріт. Деякі моделі секційних воріт забезпечені захистом від защемлення пальців;
- Ворота володіють оптимальними показниками жорсткості та стійкі до різного роду деформацій;
- Ворота мають унікальну систему кріплення: лицьові і внутрішні сталеві листи скріплені в замок угорі й унизу панелі;
- Секційні ворота оснащені тяговим тросом - він розташований всередині конструкції між опорною стійкою і полотном воріт.
- Секційні автоматичні ворота мають пристрої блокування вала при поломці пружини. Дані системи передбачають фіксування полотна воріт в одному положенні на момент обриву.


    Підводячи підсумок, можна сказати, що незаперечні переваги секційних воріт - герметичність, термозахист, естетичний дизайн, простота у використанні - принесли їм чималу популярність в різних областях.

   Купити секційні ворота Львів


    Купити гаражні секційні ворота з установкою або купити промислові секційні ворота з установкою ви можете в компанії на сайті http://vorota.fabryka.ua/.
    Ми займаємось продажем секційних воріт, а також надаємо послуги доставки та монтажу. В нашому асортименті Ви знайдете секційні ворота для промислового та приватного використання, що надійно служитимуть Вам довгі роки, а також стануть відмінним доповненням архітектури будівлі.
    Вам достатньо зателефонувати за телефонами, вказаними на сайті і ми з задоволенням розрахуємо Вам вартість виготовлення і монтажу гаражних секційних воріт. 

Немає коментарів:

Дописати коментар