Металопластикові вікна. Різновиди склопакетів.

 Обираючи ті чи інші металопластикові вікна варто поцікавитись особливостями їх конструкції. В першу чергу необхідно дізнатись, який профіль та склопакет застосовані для виготовлення вікна, адже ці незамінні елементи конструкції і забезпечують його нормальне функціонування, а також сприятливий мікроклімат в приміщенні. В даній статті розглянемо детальніше, якими бувають склопакети.
 Склопакетом називається окрема віконна секція підвищеної герметичності, з 2-ма, 3-ма або 4-ма цільними листами скла. Простір між 2-ма листами називається камерою: у 1-камерного склопакета є 2 листа, у 2-хкамерние - 3, а у 3-хкамерние - 4. Саме вікно може складатися з 1-го або декількох таких пакетів, в залежності від ширини і висоти. Висока герметичність досягається за рахунок використання в якості рами складного профілю з пластика або металопластику, якісних ущільнювачів, а також спеціального герметика.
 Склопакети з 1-ї повітряної камерою (між 2-ма прозорими листами) називають «одинарними». Незважаючи на назву, вони мають непогану тепло- та звукоізоляцію, особливо в порівнянні зі звичайним дерев'яним вікном. У регіонах з теплим кліматом, де температура взимку не опускається нижче -15 ° C, такі пакети використовуються у вікнах житлових приміщень, а в більш холодних регіонах вони зазвичай ставляться на літніх дачах, терасах або лоджіях.
 Найбільш затребуваними бувають конструкції з 2-ма камерами (між 3-ма прозорими листами), звані «подвійними». Подвійні пакети мають відмінні характеристики: термоізоляція у них майже ідеальна, шум теж добре фільтрується. Для фіксації стекол використовується більш складний профіль, товщина кожного скла - 0,4 см, повітряних камер - 1,4 см і 1,2 см. Вартість приблизно на 25% вище, але вона виправдовується. Ці конструкції експлуатуються повсюдно: в житлових будинках, офісах, підприємствах і т. д.
 Найдорожчий і найскладніший варіант - 3-камерні пакети (4 скла, 3 проміжки). Товщина такої конструкції близько 6 см, а ізоляційні показники на 50% вище, ніж у попереднього варіанта. Настільки ж вища і ціна, вона обумовлена ​​не стільки підвищеним вмістом скла, скільки особливими вимогами до рами: профіль повинен бути набагато міцнішим. Ареал застосування потрійних склопакетів - північні регіони, східна Сибір і Заполяр'ї. Основною перевагою цього варіанту є його виняткові термозахисні і шумопоглинаючі властивості. Тому і використовують такі складні конструкції при необхідності захиститу житла від лютого холоду, або від нестерпного гуркоту. Якщо поруч знаходиться аеродром або проходить залізниця, ходять трамваї або до першої години ночі гримить музика, то установка віконної системи з потрійними пакетами в середніх і південних широтах себе повністю виправдовує.
 Отже, якщо Ви шукаєте металопластикові вікна http://vikna.fabryka.ua/metaloplastikovi-vikna-lviv для дому, а погодні умови Вашого регіону є для Вас цілком сприятливими, можете спокійно обирати однокамерний склопакет. Якщо у Вас підвищені вимоги до тепло та шумоізоляції, можна зупинити свій вибір на двокамерному, чи навіть трьохкамерному склопакеті. Втім, обирати лише Вам!
 Компанія Фабрика ЮА пропонує металопластиковівікна з одно та двокамерним пакетом, а також надійним профілем, що забезпечуватимуть Вам комфорт та стануть надійним захистом. У нас ви знайдете продукцію, що поєднує в собі надійну фурнітуру, міцний склопакет та якісний профіль.

 Обирайте лише найкраще для Вас та Вашого дому!

Немає коментарів:

Дописати коментар