Міжкімнатні двері в дитячу кімнатну

  Дитяча кімната - це окремий світ дитини, тому вхід до неї має бути особливим та повинен доповнювати атмосферу комфорту. Від правильного вибору дверей залежть безпека і здоровя дитини, тому обирати їх слід уважно та з урахуванням усіх аспектів.
Обираючи міжкімнатні двері в дитячу кімнату в першу чергу робіть акцент на дверях виключно з екологічно чистих матеріалів, які не викликатимуть подразнень та алергічних реакцій. Найоптимальнішим варіантом для дитячої кімнати будуть деревяні двері. Конструкція дверей не повинна мати гострих кутів та небезпечних обрамлень, що несуть потенційну небезпеку. Не менш важливим є покриття дверей - краска або лак не повинні містити в собі жодних токсичних речовин. При виборі дверей в дитячу кімнату, варто уникати моделей з порогом, так як дітки часто їх не помічають і можуть травмуватись, краще обрати модель з невеликим зазором 3-4см для нормальної циркуляції повітря. Не менш важливим є дизайн дверей. Вони повинні естетично поєднуватись з інтерєром, та головне - двері мають подобатись власнику кімнати.

В інтернет-магазині Фабрика ЮА представлені багато різних модлей які підходять для встановлення в дитячій кімнаті за всіма параметрами. В нас є двері з хорошою звукоізоляцією, в підходящій кольоровій гаммі та двері, які легко миються після маленькиих художників. Ми допоможемо вам підібрати підходящу фурнітуру, адже і тут є свої особливості - замок має бути безпечним, необхідно враховувати зручність дверної ручки і висоту її положення, та закриті петлі, щоб пальчики не потрапляли у зазори. Завітайте в інтернет магазин та переконайтесь самі в високій якості наших дверей.


Немає коментарів:

Дописати коментар