Двері білого кольору в інтерєрі

Якщо раніше білі двері вважалися нудними і одноманітними, то тепер завдяки сучасним технологіям і праці дизайнерів міжкімнатні двері білого кольору є гармонійним і стильним доповненням практично будь-якого інтер'єру, а деякі моделі можуть навіть претендувати на роль ключового елемента дизайну.
  В компанії Фабрика ЮА ви знайдете широкий вибір білих дверей високої якості та неперевершеного дизайну, крім того, у нас ви можете оформити замовлення на індивідуальне виготовлення дверей для вашого інтер'єру.
Білий колір - є універсальним кольором, який органічно впишеться в будь-який дизайн. Ще одним фактором, що розвіює міф про їх одноманітність, є багата гамма відтінків: починаючи з сніжно-білого і закінчуючи кольором слонової кістки.
Міжкімнатні двері білого кольору вигідно відтіняють як темні, так і яскраві елементи інтер'єру, будь то меблі, панелі або шпалери, та доповнять атмосферу легкістю, свіжістю та чистотою. Велика кількість дизайнерських рішень будується саме на контрасті, і білі двері якнайкраще продемонструють барвистість елементів декору, або доповнять популярний сьогодні чорно-білий дизайн.
Різноманітність варіантів виконання, строгість і гармонія силуету, універсальність кольору і можливість вибору його відтінку - все церобить білі двері сьогодні дуже популярними серед покупців. Крім вище вказаних плюсів двері білого кольору зроблять приміщення більш яскравим і світлим.

Крім того білі двері можуть бути як суцільними, так і мати різні скляні вставки. Залежно від зовнішнього вигляду скла і його розміру, міжкімнатні двері в білому виконанні можуть створювати в приміщенні певну атмосферу і настрій, що знову ж таки дозволяє втілювати будь-які дизайнерські рішення.

Використовуване при виробництві покриття надає дверній конструкції особливого шарму, підкреслює вишуканість і декоративність, при цьому, двері залишаютьсястійкими до різних забрудненьта деформацій. Тому білі двері від компанії Фабрика ЮА на довгі роки збережуть свій привабливий і акуратний зовнішній вигляд, і, незважаючи на свій колір, не потребуватимуть особливого догляду.

Немає коментарів:

Дописати коментар