Міжкімнатні двері з екошпону



  Сьогодні в оформленні інтер'єру існує тенденція використовувати екологічно чисті матеріали, створені на натуральній основі і безпечні для здоров'я людини. У той же час, такі матеріали не повинні поступатися в практичності і функціональності.

  Екошпон - сучасний облицювальний матеріал, створений як альтернатива натуральному шпону. Він виготовляється з волокон натурального дерева, які склеюються спеціальною синтетичною речовиною. Цей матеріал не так давно використовується для виробництва
міжкімнатних дверей, але вже користується великою популярністю.

  Двері з екошпону Львів  стійкі та виносливі, тому що при їх виготовленні застосовуються вакуумні технології. Щільна структура самого матеріалу забезпечує міцність і стійкість до пошкоджень поверхні.

  Цей матеріал надає більше можливостей для варіацій з дизайном. Екошпон здатний зовні ідеально відобразити структуру натуральної деревини будь-якої породи. Матеріал дозволяє реалізувати різноманітні текстури на дверному покритті, тому двері будуть здаватися зробленими з дерева навіть на дотик. При цьому, можливість вибору колірних відтінків для таких дверей значно ширша, ніж для моделей з натурального шпону або масиву дерева. Всі ці особливості дозволяють міжкімнатним двереям з екошпону органічно доповнити інтер'єр в різних стилях.

  Екошпон визнаний безпечним і екологічним матеріалом, який можна використовувати в будь-якому житловому приміщенні. Цей сучасний матеріал стійкий до тривалого впливу вологи і температурних перепадів. Таким чином, міжкімнатні двері з екошпону цілком підійдуть для таких приміщень як ванна або туалет. Ці двері стійкі до деформації та можуть з однаковим успіхом використовуватись як для будинку, так і для офісу.


  Тривала експлуатація дверей з екошпону не призводить до зміни їх первісного вигляду при належному догляді за ними. Крім ряду вище вказаних переваг, двері з екошпону мають низьку вартість і високі споживчі властивості. Такі двері зручні та надійні за всіма експлуатаційними характеристиками.
  У нашому магазині Фабрика ЮА запропоновані тільки високоякісні двері з екошпону, які відповідають усім сучасним технологічним вимогам і європейським стандартам.

Немає коментарів:

Дописати коментар