Шпоновані двері.

 Шпоновані двері. Як не помилитись з вибором?

  Сучасні технології та методи виробництва дають можливість створювати якісні двері з відносно не високою вартістю. Двері з натуральних матеріалів коштують не дешево, а потреба в них буде завжди, тому, все частіше вибір падає на їх не дорогі аналоги. Але як не помилитися з вибором?
  На сайті http://dveri.fabryka.ua/ запропонований широкий вибір шпонованих міжкімнатних дверей.
  Шпоновані двері виготовляються з суцільного соснового масиву, поверхню дверей покривають тонким шаром шпону з більш дорогої породи дерева. Такий метод виробництва дає можливість зберегти якість і натуральність дверей та суттєво знизити ціни на двері. Єдина слабкість шпонованих дверей – їх чутливість до вологи, при постійному контакті.
  Обираючи міжкімнатні двері обовязково звертайте увагу на всі деталі. Необхідно добре візуально оцінити повехню, щоб виключити наявність будь-яких дефектів до покупки. Велике значення має якість покриття лаком, адже нерівномірний шар лаку може стати причиною пошкодження поверхні при експлуатації. Поверхня дверей має бути гладкою, рівномірною, та натурального відтінку без слідів покраски.
 Якщо ви обираєте двері зі скляними вставками, зверніть увагу те чи міцно вони зафіксовані, адже скло не повинне дрижати при відриванні чи закриванні дверей. Будь-які інші декори та оздоблення дверей, також не повинні залишатися без вашої уваги. Особливо оглядайте місця стиків, які повинні щільно прилягати один до одного.
Якщо ви враховуватимете всі деталі, то однозначно зможете вибрати не дорогі міжкімнатні двері хорошої якості.



Немає коментарів:

Дописати коментар