Різновиди та конструктивні особливості міжкімнатних дверей

 Конструкція дверного блоку включає в себе дверну коробку та дверне полотно. Якщо двері дуже високі, вони можуть виготовлятися з фрамугою (верхня віконна рама), що може мати арочну або прямокутну форму.
 За способом відкриття найбільш затребувані розпашні, розсувні і відкатні двері, причому, розпашні двері при наявності відповідної фурнітури можуть відкриватися одночасно і назовні і всередину.
 При ширині отвору до півтора метра, як правило, вставляють двостулкові міжкімнатні двері. У більш ширший отвір можна встановити так звані двері книжку, або гармошкові двері.
 Якщо Ви хочете встановити двері з підвищеною взломостійкістю, каркас дверного полотна може бути виготовлений з металу та оброблений цінними породами дерева. Якщо ж міжкімнатні двері повинні виконувати в основному звуко-і теплоізоляційні функції, їх порожнистий каркас, заповнюється мінеральною ватою, полістиролом і іншими негорючими матеріалами з аналогічними характеристиками.
 Практично в кожній квартирі встановлюються міжкімнатні двері зі скляними вставками. Скло може бути звичайним, матовим, кольоровим, тонованим та з візерунком.

 Сучасні міжкімнатні двері виготовляються із застосуванням одночасно багатьох матеріалів. Це поєднання різних цінних порід дерева, металів, полімерів, іноді дзеркал.
І все ж найбільшим попитом користуються міжкімнатні двері з масиву дерева. Це екологічно чистий матеріал, легко піддається механічній обробці і володіє природною енергетикою. Найбільш привабливі з точки зору художнього сприйняття фільончасті двері. Гідний вигляд мають двері, покриті шпоном з дуба, ясена, граба, червоного дерева і т.д.
Вибір досить великий, критерій також може бути багато. Серед широкого асортименту інтернет-магазину Фабрика ЮА ви зможете обрати двері, що відповідатимуть вашим смакам, естетичним переконанням та фінансовим можливостям.

Немає коментарів:

Дописати коментар