Ламіновані двері в інтерєрі

 Серед величезного вибору міжкімнатних дверей сьогодні виділяються ламіновані двері, які мають різні відтінки, текстуру і привабливий глянцевий блиск поверхні. Такі двері додадуть домашньому інтер'єру стилю та елегантності

  Ламіновані міжкімнатні двері відносяться до високоякісних виробів економ-класу. В основі дверного полотна використовують плити з матеріалу МДФ. Його отримують з пресованої деревної стружки, склеєної безпечним синтетичним складом. Для облицювання дверної поверхні використовують ламінатну плівку.
  Ламінат являє собою синтетичний матеріал, основою якого є шари паперу і волокна целюлози. Їх просочують спеціальними синтетичними смолами, що надає виготовленим дверям високу міцність і надійність.
  Міжкімнатні ламіновані двері мають ряд переваг. Завдяки відносно простому і недорогому виробництву  вони мають прийнятну ціну готового виробу. Також, завдяки шаруватій структурі ламінату, -ламіновані двері мають підвищену стійкість до впливу та них різних механічних пошкоджень.
  Слід зазначити також, що незважаючи на наявність в ламінаті синтетичних смол, такі двері повністю безпечні для життя і здоров'я людини, вони не виділяють в навколишнє середовище ніяких токсичних речовин. Тому двері, покриті ламінатом, знаходять своє широке застосування в різних медичних установах, пологових будинках та дитячих лікарнях.

  Ламіновані двері в інтернет-магазині Фабрика ЮА представлені великою різноманітністю забарвлень, текстур, форм і дизайнерськими рішеннями в стилістиці, які знайдуть себе в будь-якому інтер'єрі і стануть надійним і функціональним елементом декору. У нас в продажі ламіновані двері тільки від перевірених відомих виробників, які контролюють технологічний процес і дотримуються стандартів якості. Купуючи ламіновані двері у нас, покупець з легкістю може бути впевненим у якості виробництва і надійності їх експлуатації дуже довгий час.

Немає коментарів:

Дописати коментар