Як доглядати за міжкімнатними дверима

  При правильному поводженні міжкімнатні двері довше зберігатимуть презентабельний вид та функціональні якості. Правильний та своєчасний догляд дозволить попередити передчасне псування кольору, появу тріщин та будь-яких інших дефектів.
 В першу чергу необхідно обрати правильний засіб догляду за дверима, який не шкодитиме їх поверхні. Ви можете обрати спеціальний засіб у будь-якому магазині з побутовою хімією, або приготувати чистячий розчин в домашніх умовах (змішати воду зі спиртом у співвідношенні 9/1). Скляні вставки можна протирати звичним засобом для чищення скла та ганчірки без ворсу.

Щоб ваші двері дового вам служили старайтесь оберігати їх від шкідливих факторів. Надмірна вологість та постійний контакт  з водою може стати причиною деформацій, тому необхідно підтримувати оптимальний рівень вологи. Різкі перепади температури теж можуть негативно позначитись на дверях, та можуть спричинити тріщини та деформації. Тривала дія сонячних променів може стати причиною вигорання лакового покриття.
Хочаб раз в пару років змащуйте дверні петлі, підійле звичайне машинне масло. Так двері не скрипітимуть та легко відкриватимуться.
При ремонті варто зняти двері та винести в інше приміщення, якщо ж такої можливості немає, обгорніть їх захисною плівкою, або поліетиленом. По закінченні ремонту встановлюйте їх в останнню чергу. Будь-які забруднення та плями старайтесь видаляти одразу.

Дотримання цих правил значно подовжить термін служби ваших дверей і збереже їх належний зовнішній вигляд.

Немає коментарів:

Дописати коментар