Китайські металеві двері: ціна економії!

  Дуже часто люди купують дешеві китайські двері, які ззовні виглядають гарно, а от їх якість залишає бажати кращого. Останнім часом на ринку з’явилось багато таких дверей, що
рекламуються як не китайські, а як двері від вітчизняних виробників.
  Щоб не купити такі двері слід знати про них декілька фактів, які вбережуть вас від такої покупки. В першу чергу звертайте увагу на матеріал з якого виготовлені двері, у випадку китайських дверей це гнутий листовий профіль товщиною 0,3-0,5 мм. Для тепло - та шумоізоляції в таких дверях використовують звичайнісінький картон складений у вигляді сотів. Щоб це провірити достатньо просто натиснути на двері, якщо вони прогинаються – це китайська підробка. Китайські двері легкі, їх вага становить не більше 40 кг. Замки та ручки кріпляться на спеціальній планці, так як тонкий листовий матеріал не здатен їх втримати. Також для китайських дверей характерний товстий шар лаку, а дверний глазок зазвичай нижче ніж у звичайних дверей.
 Звісно вартість китайських дверей набагато менша від українських виробників і візуально вони можуть мати непоганий вид, але купувати такі двері небезпечно, оскільки їх взломостійкість на найнижчому рівні, а використовувані при виробництві матеріали можуть бути шкідливими для вашого здоров’я.
 Обирайте лише якісні та надійні двері для свого житла від перевірених виробників.

З повагою, Фабрика ЮА!

Немає коментарів:

Дописати коментар