Двері економ класу

  Сьогодні кожен бажаючий може легко та просто купити двері відповідно до власних вподобань та смаків. Звичайно, вартість дверей є важливим фактором, який лягає в основу вибору, але при цьому самі двері повинні бути абсолютно надійними та виготовленими ​​ з високоякісних і безпечних для здоров'я людини матеріалів.
  Найбільш популярними є міжкімнатні двері економ-класу - ламіновані і шпоновані. Спробуємо розглянути їх відмінності між собою.
  Шпоновані двері Львів - це ті конструкції дверей, які облицьовані шпоном. При виготовленні дверей застосовують матеріали самих різних порід дерева, а для додаткового захисту кольору, поверх шпону наносять лакове покриття. Сам шпон виготовляється з натуральної сировини, яка є зрізом справжнього дерева. В результаті шопоновані двері мають традиційну фактуру і колір та будуть виглядати не тільки природно, але і красиво. Такі двері можуть включати в себе досить складну геометрію.
  Ламіновані двері відрізняються більшою гладкістю поверхні. На конструкцію дверей наноситься ламінат, який може імітувати абсолютно будь-які породи дерева. Такі двері також покривають лаком, крім цього зовнішня поверхня може бути пофарбована в найрізноманітніші кольори. Ламінат поступається в порівнянні з шпоном, так як є штучним матеріалом. Проте ламіновані двері можуть мати абсолютно будь-який малюнок або навпаки бути повністю однотонними та можуть довгі роки зберігати первинні колір і текстуру. Вони практичні, стійкі до механічних пошкоджень та легко миються.
  Кожна модель дверей в залежності від матеріалу з якого вони виготовлені, має свої переваги та недоліки. Правильний вибір напряму залежить від того, де стоятимуть двері та за яких умов експлуатуватимуться. Остаточний вибір залежить лише від вас.

  Інтернет магазин Фабрика ЮА пропонує великий вибір міжкімнатних шпонованих та ламінованих дверей від 399 грн. В асортименті моделі від провідних виробників та в різних стильових рішеннях та за доступними цінами. Завітайте до нас та переконайтесь в цьому самі!

Немає коментарів:

Дописати коментар