Скляні двері

 Елегантні скляні двері Львів будуть витончено відображатись в будь-якому сучасному інтер’єрі та приверти муть увагу найдосвідченіших цінителів дизайну. Втім, якщо у нас скляні двері це модна тенденція, то для Європейських країн це проста буденність.

 Історія скляних дверей почалась кілька десятиліть тому, коли новоспечений стиль хай-тек дав новий імпульс для використання скляних перегородок та дверей в інтер’єрі житлових приміщень. З часом, прогрес новітніх технологій дозволив домогтися підвищення механічної міцності скла, що істотно убезпечило від отримання травм.
 На сьогоднішній день у виготовленні дверей зі скла добре відома технологія фьюзинга. Такий метод передбачає спікання шматків скла в спеціальних печах при температурі 800 градусів. В результаті виходить міцне та неоднорідне скло, яке в руках художників та дизайнерів перетворюється на справжній витвір мистецтва. Технологія триплекс являє собою проклеєні полімерною плівкою кілька стекол. Плівка не дасть склу розлетітися, навіть якщо його розбити.
 При декоруванні скла застосовують різні методики:
Шліфування.
Тонування.
Створення дзеркальної поверхні.
Гравірування.
Піскоструйна обробка.
Візерунки наносяться за допомогою хімічного, ультразвукового або лазерного гравіювання.
 Скло - специфічний матеріал, де будь-яка деталь вимагає високої якості і естетичної повноцінності. Тому фурнітура для скляних дверей, крім основної мети, повинна забезпечувати зручність і легкість відкривання та гармонійно підкреслювати і доповнювати красу скла. Така фурнітура повинна легко витримувати велику вагу. У дизайні використовуються різні види чистих металів. У провідних виробників всі елементи об’єднані єдиним стилем.

 Скляні двері від Фабрики ЮА - це результат роботи фахівців, що мають в наявності цілий комплекс спеціального обладнання, здатне обробити і точно вирізати скло, зробити бездоганну поліровану поверхню кромки, а також виконати фігурні складні вирізи для установки кожного елемента фурнітури. Крім того - широкий модельний ряд, багато оригінальних дизайнерських рішень та доступні ціни.

Немає коментарів:

Дописати коментар