Особливості вибору вхідних та міжкімнатних дверей

Вхідні двері, особливості вибору!

За стильовим рішенням двері можна поділити на три основних типи:
  • Модерн. Для нього характерні насичені та глибокі натуральні відтінки, вигнуті і несиметричні лінії та різноманітні декоративні вставки.
  • Хай-тек. Стиль популярний своїм мінімалізмом, чіткими симетричними лініями та прямими кутами.
  • Класика. Стиль, який завжди буде модним та завжди матиме вишуканий і дорогий вид. Для нього характерні натуральні матеріали, симетрія, прямі лінії та розкіш дизайну.
  Сучасні двері не повинні мати виступаючих частин, оскільки ті здатні візуально збільшити товщину дверей та зробити їх недоречними, що особливо актуально для невеликих приміщень. Усі деталі дизайну дверей, повинні гармонійно поєднуватись з інтер’єром, двері швидше повинні доповнювати загальну картину, але не виділятись на ній.
  Якщо для вас велике значення має високий рівень звукоізоляції, обирайте двері з мінімальною кількістю скляних вставок.
  Ручка дверей має бути зручною та безпечною. Краще зупинити вибір на простому та не масивному варіанті. Ручки з позолоченим покриттям з часом можуть втратити свій гарний зовнішній вид, оскільки позолота може стиратися, тому краще обирайте ручки сріблястого кольору без напилення.
  Завіси дверей не повинні різко кидатись в очі. Для дверей в стилі хай-тек чи модерн, можна обрати приховані завіси, їх зовсім не буде видно, а дизайн дверей не буде перенавантажений зайвими деталями. А от для класичних дверей приховані завіси не підходять, вони матимуть вишуканий вид, якщо завіси підібрати в єдиному стилі з дверною ручкою.
  Окремо слід розглянути і питання вибору дверного замка. Його конструкція повинна бути безшумною та обирається в залежності від того, для якої саме кімнати обирають двері. Для прикладу, двері в ванну кімнату повинні мати замок, що дозволяє закритись в приміщенні, але водночас його конструкція повинна дозволяти відкрити двері з іншої сторони на той випадок, якщо людині стане погано.
  Обираючи вхідні двері: (http://dveri.fabryka.ua/вхідні-двері), пам’ятайте – вони не повинні різко відрізнятись від міжкімнатних дверей, а мають поєднуватись по стилю та кольору. Таким чином, облаштовуючи квартиру чи будинок, в першу чергу варто вибрати міжкімнатні двері, а вже під них підібрати і вхідні.
  Вхідні двері повинні бути оснащені двома або трьома петлями ( тут діє принцип «чим
більше, тим краще»), як мінімум двома замками та глазком. Дверну ручку для вхідних дверей краще обирати сріблястого кольору.
  Не впадайте у відчай, якщо ви не володієте необхідними знаннями, щоб правильно обрати вхідні чи міжкімнатні двері. Спеціалісти компанії Фабрика ЮА завжди раді допомогти вам зробити правильний вибір. Наші менеджери розкажуть про асортимент продукції, допоможуть підібрати варіант, що найкраще підійде по ціні і дизайну та дадуть відповідь на всі питання, що вас цікавитимуть.

  І пам’ятайте найважливіше – нові вхідні двері встановлюють під час ремонту, а міжкімнатні після його закінчення!

Немає коментарів:

Дописати коментар