Вхідні двері по фен-шуй: правила та рекомендації

Вже не перший рік фен-шуй є популярною течією правила якої застосовують для облаштування житла. Головним аспектом даної течії є правильне направлення  життєво важливої енергії Ци. Вхідні двері грають чи не найважливішу роль в її перерозподілі, тому варто дотримуватись рекомендацій відносно її розташування. Якщо при самостійному будівництві будинку можна обирати, де будуть розміщені двері, то в плануванні квартири такий вибір мало можливий.  Втім, навіть найнесприятливіше положення можна корегувати знаючи про нюанси мистецтва фен-шуй.

  Вхідні двері – це головний портал для життєвої енергії Ци в ваш дім, яка повинна приносити позитивну енергетику, здоров’я та достаток. Якщо нарушити її потік, вона оминатиме ваш дім, а замість неї прийдуть спустошеність та негатив. Щоб цього уникнути зверніть увагу на рекомендації відносно її розміщення:
-           - Північна сторона – напрямок стабільності, що при сильному впливі може стати однією з причин охолодження відносин між членами сімї. Двері, що дивитимуться на північний захід направлятимуть потік хорошої енергії в сторону голови сімї, а північний схід сприятиме потоку позитивної енергетики на успіх та самовдосконалення домочадців.
-          -  Південна сторона – сприятиме гармонії у відносинах між членами сімї та фінансовому достатку.
-           - Західна сторона чудово підходить для романтичних людей та сприятиме позитивним змінам у розвитку творчості.
-           - Східна сторона – впливає на успіхи в бізнесі та розвиток кар’єри.
Несприятливими варіантами для розміщення вхідних дверей є напроти кладовища, лікарні, роздоріжжя, в’язниці чи санвузла.
Велику роль має і колір вхідних дверей, він може стримувати негативну енергетику та нейтралізувати негативні фактори. Колір варто підбирати у відповідності зі стороною світу:
-           - Для півночі ідеально підійде чорний, білий та синій.
-           - Південь – зелений, коричневий, червоний та помаранчевий.
-          - Захід – золотий, срібний, жовтий, білий та коричневий.
-         -   Схід – символізує зелений,синій та чорний колір.
Розмір дверей також має велике значення! Вхідні двері повинні бути більшими за інші двері в домі та зручними для найвищих членів сім'ї.
Але як бути коли не можливо змінити місце знаходження вхідних дверей? Найходовішим предметом, що здатен змінити несприятливі потоки енергії є дзвіночки, їх можна розмістити між вхідними та міжкімнатними дверима. Нейтралізувати негативну енергію можна за допомогою елементів декору: вази,живі квіти, занавіски, підкова та ін., головне – відсутність посторонніх предметів перед входом, що блокуватимуть потоки енергії.
В жодному випадку не можна залишати сміття перед дверима, це впливатиме на ваше фінансове становище та псуватиме естетичний вигляд.

Подбайте про хороше освітлення в вашому домі. Світле та просторе приміщення впливатиме на ваш настрій, а все погане залишатиметься за порогом.

Немає коментарів:

Дописати коментар