Як заощадити на придбанні міжкімнатних дверей

 У пошуках шляхів економії при покупці дверей, головне не стати героєм відомого прислів'я про скупого, який платить двічі. Так якими дорогими якостями і характеристиками виробу можна поступитися, щоб двері в кінцевому підсумку коштувала не так дорого?

 Дорогий і крихкий шпон. Особливо це стосується дверей, які встановлюються в приміщеннях, де часто перебувають діти і домашні тварини. Пустуючи і граючи, дітлахи постійно відкривають / закривають двері, з розгону налітають на них, залишаючи відбитки і сліди, що важко виводяться. А пустотливі вихованці і зовсім можуть погризти і покусати дорогий виріб. Теж саме стосується і дверей зі скляним елементами і вітражами.

 Натуральні, дорогі матеріали. Безумовно, добротні двері з масиву прикрашають своєю красою будь-який інтер'єр і є елементом розкоші, але їх сучасні та недорогі аналоги з штучних матеріалів за зовнішніми даними практично не поступаються натуральним, а за деякими практичними і експлуатаційними характеристиками навіть перевершують останні. Крім цього, такі двері відрізняються багатою різноманітністю кольорів і універсальністю: вони є ідеальним рішенням, коли двері повинні поєднуватися із загальним дизайном кімнати, виконаним в незвичайній гаммі.

 Естетичні особливості фурнітури. На жаль, в нашій країні до цих пір існує думка, що дорого те що блистить. Звідси популярність різноманітних елементів, виконаних під золото і срібло (це може бути не тільки фурнітура, але і люстри, бра, елементи полиць і т.д.). Насправді ж, вони часом виглядають не тільки не доречно, але і не практично (у недорогої «позолоченої» дверної ручки напилення швидко стирається і здряпується, залишаючи абсолютно не естетичні сліди). Тому за зовнішній блиск фурнітури переплачувати точно не варто, тим більше, що в комплектації, наприклад, з дверима економ-класу, вона виглядає просто без смаку. Краще віддати перевагу простим, матовим елементам, які прекрасно виконують свої функції.

 Таким чином, заощадити і купити недорогі двері цілком реально. Але пам'ятайте, що найкраща економія - це якість. Купуйте двері в надійної компанії Фабрика ЮА, яка дорожить своєю репутацією і з великою увагою ставиться до якості продукції, що реалізовується, щоб радість від недорогої покупки не змінилася гірким розчаруванням. Наша компанія контролює якість власної продукції на всіх етапах виробництва і пропонує двері тільки найвищої якості.

Немає коментарів:

Дописати коментар