Двері ПВХ – сучасний вибір!

 Міжкімнатні двері ПВХ - порівняно молодий продукт на українському ринку. Не так давно з'явившись, вони прекрасно прижилися серед різноманіття сучасних міжкімнатних дверей, і користуються масовою популярністю у покупців.

 Матеріал ПВХ вивів міжкімнатні двері на новий технологічний рівень, завдавши їм важливі експлуатаційні властивості, такі як стійкість до підвищеної вологості і механічних пошкоджень. Прості у виготовленні і не потребують будь-якої додаткової обробки, двері ПВХ мають відмінні показники функціональності і надійності.

 Виробництво ПВХ дверей досить просте. В їх основі використовують плити МДФ - пресований деревний матеріал. Вся поверхня дверей покривається ПВХ плівкою.

 Одна з основних особливостей міжкімнатних дверей ПВХ - їх легкість, і, як наслідок, простота установки дверей і довгий термін служби дверних петель. Але це - ще не головні якості даних дверей.

 Серед найбільш важливих властивостей виступає безпека і екологічність дверей ПВХ. Вони не представляють ніякої загрози для здоров'я, як людини, так і домашніх тварин. ПВХ двері, незважаючи на синтетичні компоненти в своєму складі, абсолютно нешкідливі. Наприклад, в Німеччині матеріал ПВХ рекомендований для експлуатації в дитячих і медичних установах. Цей матеріал пройшов усі необхідні сертифіковані випробування безпеки, має санітарно-епідеміологічні висновки і відповідає гігієнічним нормам, що підтверджує його безпеку.

 Двері ПВХ абсолютно не вимогливі у догляді, вони не вбирають забруднень і легко очищаються, що в цілому заощаджує час на прибиранні приміщення. Достатньо просто протерти двері зволоженою ганчіркою або серветкою. Можна також використовувати будь-які сучасні засоби для чищення для глянцевих поверхонь.

 Чудовою особливістю дверей ПВХ є їх стійкість до механічних пошкоджень. Конструкція дверей зроблена так, що вони дуже щільно прилягають до дверної коробки і забезпечують сталість мікроклімату. Двері мають додатковий ущільнювач та герметично закриваються, це перешкоджає виникненню протягів, що особливо важливо в дитячих кімнатах.
Таким дверям не шкодитиме різниця температур між кімнатами і підвищена вологість в приміщенні.
 Двері ПВХ конструктивно надійні і, в основному, оснащуються спеціальною фурнітурою, що значно підвищує їх функціональність.

 Враховуючі труднощі при покупці міжкімнатних дверей, і постійними варіаціями між ціною-якістю, слід сказати, що зробити вибір серед дверей з ПВХ нескладно. Такі двері мають невисоку вартість. Матеріал ПВХ є стандартизованим, тому виробник від виробника відрізняється хіба що естетичними особливостями зовнішнього оформлення виробів та цыною. Консультанти компанії Фабрика ЮА з задоволенням допоможуть здійснити правильний вибір міжкімнатних дверей ПВХ.

Немає коментарів:

Дописати коментар