Двері зі стільниковим наповнювачем

 При виборі міжкімнатних дверей одним з основних факторів, найчастіше, є її вартість, але і якість при цьому відіграє не останню роль. Це цілком природне бажання покупця - придбати якісні і надійні двері за невисокою ціною. Завдяки сучасним технологіям це стало можливим. На сьогоднішній день можна знайти величезну кількість бюджетних варіантів міжкімнатних дверей, які гармонійно доповнять будь-який інтер'єр і прослужать своєму власникові тривалий період часу. Зробити двері доступними дозволила технологія стільникового наповнення.
 Стільниковий наповнювач являє собою високотехнологічний матеріал, призначенням якого є заповнення простору між обшивками. На сьогоднішній день він є найперспективнішим. В якості сировини для його виробництва використовується гофрований або пресований картон. Даний вид заповнення порожнини міжкімнатних дверей отримав свою назву за рахунок геометричного подібності з бджолиними сотами.

 Міжкімнатні двері зі стільниковим наповненням складаються з каркаса, облицювальної панелі і власне самого стільникового наповнення. Вони дуже затребувані на ринку, оскільки мають ряд незаперечних переваг:

• Непогана стійкість до вологи;

• Легкість. Завдяки легкості стільникового заповнювача зменшується вага і самого дверного полотна, за рахунок чого скорочується навантаження на кріпильні петлі;

• Достатня міцність для експлуатації всередині житлового або офісного приміщення;

• Технологія стільникового заповнення з використанням гофрованого або пресованого картону екологічно безпечна;

• Доступна ціна;

• Велика кількість варіантів зовнішнього оформлення.

 Двері Львів зі стільниковим наповненням можуть мати оброблену ламінатом або деревним шпоном (найтоншими листами деревини) зовнішню панель, яка може бути забарвленою в різні кольори, що робить двері придатними для будь-якого інтер'єру. Фактура таких дверей може бути як абсолютно гладкою, так і імітувати дерев'яну текстуру.

 Широкий вибір якісних міжкімнатних дверей зі стільниковим наповненням представлений в нашому каталозі міжкімнатних дверей. Завдяки різноманітності варіантів колірного виконання і дизайну ви без зусиль підберете двері, які гармонійно доповнять ваш інтер'єр!

Немає коментарів:

Дописати коментар