Як обрати металеві вхідні двері?


Всі ми добре знаємо, що вхід в наше житло має бути надійно захищеним, але як не помилитись з вибором та знайти якісні та надійні двері, за якими можна спокійно спати? Крім безпечності, вхідні двері мають виконувати і інші функції.
  Належній рівень звукоізоляції гарантуватиме спокій, тишину та можливість відпочити після важкого робочого дня. Ви не повинні чути, що відбувається за межами квартири, а ваші сусіди, відповідно не повинні чути вас. Звукоізоляція дверей залежить від матеріалу з якого вони виготовлені, від  внутрішнього наповнення дверей, та від правильного монтажу. Внутрішнє наповнення металевих дверей може бути з сипучих компонентів, або з листових утеплювачів.
  Вхідні двері повинні зберігати оптимальний рівень температури в приміщенні: взимку – тепло, літом – прохолоду. Для вхідних дверей не допустимі протяги – це в більшій мірі залежить від правильного монтажу.

 Крім вище згаданих необхідних якостей металевих дверей, вони мають бути і візуально привабливими та поєднуватись з інтер’єром кольором та фактурою. Правильно оформлена конструкція дверей матиме презентабельний вид, тому, якщо у вас особливий дизайн та знайти правильне поєднання вам не просто – краще скористатись послугою виготовлення дверей на замовлення. Краще обирати двері, які ззовні матимуть надійне покриття, наприклад порошкове напилення, а з середини може бути шпон ламінат чи будь-який інший матеріал, головне відповідність з стилістикою інтер’єру. Обирайте відповідну та якісну фурнітуру.
  Безсумнівно, металеві двері мають багато переваг. Вони міцні та надійні, тому добре захищатимуть ваш дім від крадіжок. Також, металеві двері служитимуть вам як мінімум десяток років, оскільки є стійкими до атмосферного впливу та не ржавітимуть при правильній обробці. Ще однією беззаперечною перевагою таких дверей є їх стійкість до механічних пошкоджень – високоякісні металеві двері важко випадкова пошкодити, наприклад, заносячи меблі.

  Обираючи металеві вхідні двері зверніть увагу на міцність матеріалу. Уточнюйте такі нюанси як його товщина (для якісних дверей повинна бути не менше 2 мм) та категорія та якість з’єднання листів ( краще, якщо це буде безшовне зварювання). Зі середини конструкція дверей має бути укріплена так званими ребрами і чим їх більше тим краще.
  Уважно обирайте замок для вхідних дверей, оскільки саме від цього залежить ймовірність пограбування вашого житла. Сучасний ринок пропонує великий вибір: Ви можете обрати циліндрова ні, ригельні, електронні чи сувальдні замки, що можуть бути накладними чи врізаними за типом монтажу. Для більшої надійності краще обрати декілька різних систем та встановити їх на свої двері.
  Чим товстіший метал з якого виготовлені двері, тим більша їх вага, тому велике значення мають петлі, адже вони повинні надійно тримати дверне полотно протягом всього періоду експлуатації. Зазвичай достатньо трьох-чотирьох одиниць. Також, від цих незамінних деталей залежить захист від злому. Ви можете обрати приховані петлі, які не можливо зрізати, а можете зупинитись на звичайних, що укомплектовуються захисними ригелями та штифтами.
  Обираючи вхідні металеві двері не поспішайте, адже ви робите покупку на довгі роки. Ознайомтесь з асортиментом, проведіть власний аналіз спираючись на якість та ціну, запитуйте про виробника, матеріал, фурнітуру.

Якщо ви не маєте спеціальних навиків, скористайтесь послугами монтажу. Від того чи правильно встановлені двері залежить їх герметизація та термін служіння в цілому.

Немає коментарів:

Дописати коментар