Що таке фільончасті двері?

  Напевне, кожен з нас неодноразово чув про фільончасті двері, але достеменно пояснити, що це таке можуть далеко не всі.
  Фільончасті двері – це двері Львів (http://dveri.fabryka.ua/міжкімнатні-двері), що мають вставки з більш тоншого ніж рама полотна, завдяки яким можна значно прикрасити двері, надати їм не звичних рельєфних форм, та акцентувати увагу на окремих її елементах. Форма фільончастої вставки може бути абсолютно плоскою і гладкою, може мати об’ємі елементи та може складатись з кількох ламелей,що стикуються між собою. Насправді, така дверна конструкція є однією з найпоширеніших і кожен неодноразово стикався з нею а повсякденному житті, їх часто можна зустріти не лише в житлових приміщеннях, але і в офісах та громадських місцях.
  Особливість конструкції таких дверей полягає в тому, що фільонка фіксується в ньому методом заходження в спеціальні пази, таким чином вона надійно закріплена в рамі. Для кращої фіксації та збагачення дизайну дверей можна прибити, або посадити на клей тоненькі штапики.

  Для виготовлення фільончастих дверей використовують різні матеріали, про те найчастіше зустрічається така дверна конструкція з дерев’яного брусу, їх виготовляють з сосни, дубу, горіха, дорогих порід червоного та чорного дерева і багатьох інших. Фільончасті вставки можуть бути як ї з того самого матеріалу що двері, так і абсолютно іншого.
  Завдяки сучасним технологіям, практично не існує обмежень в дизайні фільончастих дверей. Вони можуть бути доповненими різноманітними скляними та дзеркальними вставками, вітражами чи малюнками, самі фільонки можуть бути обтягнуті шкірою чи її замінником. Завдяки великій різноманітності варіантів для покриття (шпон, ламінат, ПВХ і т. д ) ,фільончасті двері можуть виготовлятися в будь-якому кольорі, стилі та дизайні, а вставки можуть мати практично будь-яку форму. Тому, даний вид дверей завжди матиме привабливий естетичний вигляд, та буде ідеальним рішенням для встановлення в будь-якому приміщенні. За рахунок зменшення кількості використовуваної сировини зменшується і їх вартість, а конструкція стає легшою.
  Якщо з часом вам набридне дизайн таких дверей, ви запросто зможете з цим поексперементувати, замінивши або реставрувавши елементи конструкції.
  Широкий вибір фільончастих верей, ви зможете знайти на сторінках інтернет-каталогу Фабрика ЮА. Там ви зможете обирати між різноманітними конструкціями або замовити двері, що відповідатимуть саме вашим смаковим вподобанням.



Немає коментарів:

Дописати коментар